Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των δυσκολιών του λόγου, της φωνής και κατ’ επέκταση της επικοινωνίας σε παιδιά και εφήβους , καθώς και με προβλήματα μάσησης και κατάποσης, ανεξάρτητα από τα αίτια αυτών των διαταραχών.

Στο κέντρο μας, πραγματοποιείται αξιολόγηση, κατόπιν ραντεβού, με τα κατάλληλα διαγνωστικά εργαλεία-τεστ που θα προσφέρουν μια πλήρη αναφορά της εικόνας του παιδιού, εφήβου ή ενήλικα. Η διαδικασία της αξιολόγησης διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Ακολουθούμε μια αξιόπιστη διαδικασία λαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο ιστορικό και αναζητώντας πληροφορίες για την ανάπτυξη του παιδιού, το κληρονομικό υπόβαθρο, καθώς και ιατρικού τύπου δεδομένα.

Εφαρμόζουμε εξατομικευμένα προγράμματα και πιστοποιημένες θεραπευτικές μεθόδους, με συνεχή ενημέρωση για την πορεία των θεραπειών.

 Ο χώρος μας, αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες και μια ολοκληρωμένη διεπιστημονική προσέγγιση και αποκατάσταση του παιδιού, σε διαγνωστικό αλλά και θεραπευτικό επίπεδο.

Scroll to Top